Advertisement

Κατερίνα Στεφανίδη Αλμα Επι Κοντω - Κατερίνα Στεφανίδη: Ποια είναι η Ελληνίδα πρώτη του κόσμου ... - Κρίθηκε η πρώτη θέση στο επί κοντώ των ανδρών, με τον εμμανουήλ καραλή (απόλλων πύργου) να είναι εκείνος που κατέλαβε την πρώτη θέση.

Κατερίνα Στεφανίδη Αλμα Επι Κοντω - Κατερίνα Στεφανίδη: Ποια είναι η Ελληνίδα πρώτη του κόσμου ... - Κρίθηκε η πρώτη θέση στο επί κοντώ των ανδρών, με τον εμμανουήλ καραλή (απόλλων πύργου) να είναι εκείνος που κατέλαβε την πρώτη θέση.. Στο protergia street pole vault συμμετείχε η ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ κατερίνα στεφανίδη στην πλατεία συντάγματος και με την προσπάθειά της κατάφερε να σημειώσει νέο ρεκόρ αγώνα βοηθώντας με αυτό τον τρόπο το φιλανθρωπικό χαρακτήρα της διοργάνωσης. Νικόλ κυριακοπούλου και κατερίνα στεφανίδη πήραν το εισιτήριο μετά από έναν επεισοδιακό προκριματικό, που διακόπηκε για αρκετά λεπτά λόγω της ξαφνικής καταιγίδας στο ολυμπιακό στάδιο της ιαπωνικής πρωτεύουσας. Το κοντάρι, ο πήχης, η μαγνησία, η λαβή. Μήνυμα ενότητας από τις κορυφαίες άλτριες του επί κοντώ. Η κατερίνα στεφανίδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του επί κοντώ γυναικών με 4.85 μ.

Ο αθλητισμός ενώνει και δεν χωρίζει. Δεύτερη η στεφανίδη και τρίτη η κυριακοπούλου στο μπέρμινχαμ. Κρίθηκε η πρώτη θέση στο επί κοντώ των ανδρών, με τον εμμανουήλ καραλή (απόλλων πύργου) να είναι εκείνος που κατέλαβε την πρώτη θέση. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, videos για αλμα επι κοντω στο to10.gr. Τσιτσιπάς και στεφανίδη οι κορυφαίοι για το 2019.

Κατερίνα Στεφανίδη - Νικόλ Κυριακοπούλου LIVE ο τελικός ...
Κατερίνα Στεφανίδη - Νικόλ Κυριακοπούλου LIVE ο τελικός ... from www.newsit.gr
Η κατερίνα στεφανίδη, γεννημένη τον φεβρουάριο του 1990 είναι χρυσή ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ. Στη συνάντηση μετείχαν οι αθλητές: Στους αιθέρες του ρίο ντε τζανέιρο, η κατερίνα στεφανίδη έδωσε «ραντεβού» με την πιο λαμπρή διάκριση της, μέχρι τώρα, καριέρας της: Σε πολύ καλή κατάσταση απέδειξε ότι βρίσκεται η κατερίνα στεφανίδη, η οποία συμμετείχε στο diamond league ρώμης. Ηταν το 6ο μετάλλιο της ελλάδος στους 31ους. Νικόλ κυριακοπούλου και κατερίνα στεφανίδη πήραν το εισιτήριο μετά από έναν επεισοδιακό προκριματικό, που διακόπηκε για αρκετά λεπτά λόγω της ξαφνικής καταιγίδας στο ολυμπιακό στάδιο της ιαπωνικής πρωτεύουσας. Όπως γράφει και η ίδια στο facebook η ιστορία της ξεκίνησε στην αθήνα όπου στα 10 της χρόνια, μετά τους ολυμπιακούς αγώνες του σίδνεϊ όπου και επετράπη το άλμα επί κοντώ στις γυναίκες για πρώτη φορά, άρχισε να. Η κατερίνα στεφανίδη και η νικόλ κυριακοπούλου με άλμα στα 4.55 μέτρα έκλεισε θέση για τον τελικό της πέμπτη (13:20 ώρα ελλάδος) όπου θα γίνει μεγάλη μάχη.

Όπως γράφει και η ίδια στο facebook η ιστορία της ξεκίνησε στην αθήνα όπου στα 10 της χρόνια, μετά τους ολυμπιακούς αγώνες του σίδνεϊ όπου και επετράπη το άλμα επί κοντώ στις γυναίκες για πρώτη φορά, άρχισε να.

Η κατερίνα στεφανίδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του επί κοντώ γυναικών με 4.85 μ. Μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό η κατερίνα στεφανίδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του επί κοντώ γυναικών των ολυμπιακών αγώνων του ρίο με 4.85μ., αφήνοντας δεύτερη την αμερικανίδα μόρις και τρίτη την απίθανη μακκάρτνεϊ από την νέα ζηλανδία. Το κοντάρι, ο πήχης, η μαγνησία, η λαβή. Αργυρό μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ. Δεύτερη η κατερίνα στεφανίδη στο continental cup. 4 φεβρουαρίου 1990) είναι ελληνίδα πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ, χρυσή ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια.αγωνίστηκε στους ολυμπιακούς αγώνες του 2012 και του 2016. Η βροχή δυσκόλεψε τις αθλήτριες με τους διοργανωτές να αποφασίζουν τη διακοπή του αγωνίσματος και να δίνουν το εισιτήριο σε 15. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, videos για αλμα επι κοντω στο to10.gr. Δεύτερη η στεφανίδη και τρίτη η κυριακοπούλου στο μπέρμινχαμ. Κατερίνα στεφανίδη, ολυμπιονίκης του στίβου στο άλμα επί κοντώ: Η κατερίνα στεφανίδη ολοκλήρωσε ικανοποιημένη και ανακουφισμένη τον πρώτο της… κορονοϊός: «διαμαντένια» η κατερίνα στεφανίδη (photos+video). Η χρυσή ολυμπιονίκης του ρίο, κατερίνα στεφανίδη, κατέκτησε το πρώτο μετάλλιο για την ελλάδα στη διοργάνωση στο άλμα επί κοντώ.

Η κατερίνα στεφανίδη ολοκλήρωσε ικανοποιημένη και ανακουφισμένη τον πρώτο της… κορονοϊός: Για τέταρτη φορά η κατερίνα στεφανίδη πήρε το διαμάντι στο diamond league. «το σημαντικό είναι ότι βρήκα το ρυθμό μου». Κρίθηκε η πρώτη θέση στο επί κοντώ των ανδρών, με τον εμμανουήλ καραλή (απόλλων πύργου) να είναι εκείνος που κατέλαβε την πρώτη θέση. Οι δύο ελληνίδες πρωταθλήτριες πέρασαν τα 4.55μ.

Τριπλή «γαλανόλευκη» περηφάνια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ...
Τριπλή «γαλανόλευκη» περηφάνια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ... from www.eirinika.gr
Μετά από έναν επεισοδιακό προκριματικό αγώνα, που διεκόπη για αρκετή ώρα λόγω βροχής, τόσο η κυριακοπούλου όσο και η στεφανίδη ξεπέρασαν τα 4,55μ. «διαμαντένια» η κατερίνα στεφανίδη (photos+video). 4 φεβρουαρίου 1990) είναι ελληνίδα πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ, χρυσή ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια.αγωνίστηκε στους ολυμπιακούς αγώνες του 2012 και του 2016. Το κοντάρι, ο πήχης, η μαγνησία, η λαβή. Η κατερίνα στεφανίδη αποτελεί το αθλητικό πρότυπο της εποχής. Η κατερίνα στεφανίδη και η νικόλ κυριακοπούλου με άλμα στα 4.55 μέτρα έκλεισε θέση για τον τελικό της πέμπτη (13:20 ώρα ελλάδος) όπου θα γίνει μεγάλη μάχη. Η κατερίνα στεφανίδη, γεννημένη τον φεβρουάριο του 1990 είναι χρυσή ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ. Η χρυσή ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ, έκανε εξαιρετικά άλματα στις βρυξέλλες και πέρασε τα 4.

Μήνυμα ενότητας από τις κορυφαίες άλτριες του επί κοντώ.

Και μια και η κουβέντα πήγε στους κανονισμούς να ξέρετε πως ο αθλητής όταν ξεκινάει το άλμα του έχει το δικαίωμα να σταματήσει και να επιστρέψει στην άκρη του διαδρόμου, αρκεί να μην έχει ακουμπήσει το στρώμα. Το ασημένιο πήρε η αμερικανίδα σάντι μόρις με το ίδιο ύψος και το χάλκινο η νεοζηλανδή ελίζα μακ κάρτνεϊ με 4.80μ. Ο αθλητισμός ενώνει και δεν χωρίζει. Η κατερίνα στεφανίδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του επί κοντώ γυναικών με 4.85 μ. Κατερίνα στεφανίδη, ολυμπιονίκης του στίβου στο άλμα επί κοντώ: Η κατερίνα στεφανίδη ολοκλήρωσε ικανοποιημένη και ανακουφισμένη τον πρώτο της… κορονοϊός: Είναι το πρώτο μετάλλιο της χώρας μας στο επί κοντώ στην ιστορία της. Αργυρό μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ. Χάλκινο μετάλλιο στο άλμα εις τριπλούν. Η χρυσή ολυμπιονίκης του ρίο στο άλμα επί κοντώ, κατέκτησε την πρώτη θέση με 4.85μ, επίδοση που είναι η κορυφαία φέτος στον κόσμο. Τη σάντι μόρις θα τη συναντήσεις τούτες τις ημέρες στην ντόχα να διεκδικεί το χρυσό μετάλλιο της κατερίνας στεφανίδη στο άλμα επί κοντώ. Κατερίνα στεφανίδη και νικόλ κυριακοπούλου πήραν την πρώτη και την δεύτερη θέση αντίστοιχα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο βερολίνου και μετά την απονομή, μίλησαν στην κάμερα της ερτ κάνοντας πλάκα για τη σχέση τους! Στους αιθέρες του ρίο ντε τζανέιρο, η κατερίνα στεφανίδη έδωσε «ραντεβού» με την πιο λαμπρή διάκριση της, μέχρι τώρα, καριέρας της:

Ο αθλητισμός ενώνει και δεν χωρίζει. Η βροχή δυσκόλεψε τις αθλήτριες με τους διοργανωτές να αποφασίζουν τη διακοπή του αγωνίσματος και να δίνουν το εισιτήριο σε 15. Η χρυσή ολυμπιονίκης του ρίο στο άλμα επί κοντώ, κατέκτησε την πρώτη θέση με 4.85μ, επίδοση που είναι η κορυφαία φέτος στον κόσμο. Ο προκριματικός του επί κοντώ διακόπηκε σε. Οι δύο ελληνίδες πρωταθλήτριες πέρασαν τα 4.55μ.

Στεφανίδη: Η ΔΟΕ παίζει με την υγεία μας | ΣΠΟΡ ...
Στεφανίδη: Η ΔΟΕ παίζει με την υγεία μας | ΣΠΟΡ ... from www.iefimerida.gr
Χάλκινο μετάλλιο στο άλμα εις τριπλούν. Στους αιθέρες του ρίο ντε τζανέιρο, η κατερίνα στεφανίδη έδωσε «ραντεβού» με την πιο λαμπρή διάκριση της, μέχρι τώρα, καριέρας της: Για τέταρτη φορά η κατερίνα στεφανίδη πήρε το διαμάντι στο diamond league. Στίβος · άλμα επί κοντώ γυναικών. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, videos για αλμα επι κοντω στο to10.gr. Οι δύο ελληνίδες πρωταθλήτριες πέρασαν τα 4.55μ. Η κατερίνα στεφανίδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του επί κοντώ γυναικών με 4.85 μ. Η βροχή δυσκόλεψε τις αθλήτριες με τους διοργανωτές να αποφασίζουν τη διακοπή του αγωνίσματος και να δίνουν το εισιτήριο σε 15.

Με άλμα στα 4,85, στο επί κοντώ, μπήκε στο πάνθεον της ιστορίας.

Η κατερίνα στεφανίδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του επί κοντώ γυναικών με 4.85 μ. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, videos για αλμα επι κοντω στο to10.gr. Η κατερίνα στεφανίδη ολοκλήρωσε ικανοποιημένη και ανακουφισμένη τον πρώτο της… κορονοϊός: Τη σάντι μόρις θα τη συναντήσεις τούτες τις ημέρες στην ντόχα να διεκδικεί το χρυσό μετάλλιο της κατερίνας στεφανίδη στο άλμα επί κοντώ. Στους αιθέρες του ρίο ντε τζανέιρο, η κατερίνα στεφανίδη έδωσε «ραντεβού» με την πιο λαμπρή διάκριση της, μέχρι τώρα, καριέρας της: Τη 2η θέση κατέλαβε η κατερίνα στεφανίδη και την 3η η νικόλ κυριακοπούλου στο άλμα… το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η κατερίνα στεφανίδη στο επί κοντώ κατά την 3η ημέρα του… Κατερίνα στεφανίδη, ολυμπιονίκης του στίβου στο άλμα επί κοντώ: Μήνυμα ενότητας από τις κορυφαίες άλτριες του επί κοντώ. Η χρυσή ολυμπιονίκης του ρίο, κατερίνα στεφανίδη, κατέκτησε το πρώτο μετάλλιο για την ελλάδα στη διοργάνωση στο άλμα επί κοντώ. Η κατερίνα στεφανίδη αποτελεί το αθλητικό πρότυπο της εποχής. Μετά από μία δύσκολη χρονιά, η κατερίνα στεφανίδη δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Κρίθηκε η πρώτη θέση στο επί κοντώ των ανδρών, με τον εμμανουήλ καραλή (απόλλων πύργου) να είναι εκείνος που κατέλαβε την πρώτη θέση. Νικόλ κυριακοπούλου και κατερίνα στεφανίδη πήραν το εισιτήριο μετά από έναν επεισοδιακό προκριματικό, που διακόπηκε για αρκετά λεπτά λόγω της ξαφνικής καταιγίδας στο ολυμπιακό στάδιο της ιαπωνικής πρωτεύουσας.

Νομίζω ότι από δω και πέρα αρχίζουν λίγο και δυσκολεύουν τα πράγματα και όσο πιο πολύ «καθόμαστε», τόσο πιο πολύ θα μας πάρει να επιστρέψουμε στη φυσιολογικότητα των πραγμάτων για εμάς (…) κατερίνα στεφανίδη. Μήνυμα ενότητας από τις κορυφαίες άλτριες του επί κοντώ.

Posting Komentar

0 Komentar